9-persoons bus

  • Milieuvriendelijkheid: Onze bussen zijn volledig elektrisch, wat betekent dat zij geen uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2 of stikstofoxiden produceren. Dit maakt deze voertuigen milieuvriendelijk en draagt bij aan een schonere lucht en een verminderde impact op het milieu.
  • Flexibele stoelopstelling: De stoelen kunnen worden geconfigureerd in verschillende opstellingen, waardoor u de ruimte kunt aanpassen aan uw behoeften. Dit is handig voor het vervoeren van passagiers en bagage of het creëren van extra beenruimte.
  • Geavanceerde technologie: Onze bussen zijn uitgerust met geavanceerde technologische functies, zoals een infotainmentsysteem met touchscreen, smartphone-connectiviteit en geavanceerde rijhulpsystemen voor extra veiligheid en gemak.
  • Laag geluidsniveau: Elektrische voertuigen zijn over het algemeen stiller dan voertuigen met een verbrandingsmotor, wat zorgt voor een aangenamere en stillere rijervaring voor zowel de bestuurder als de passagiers.
  • Schoner en gezonder milieu: Door te kiezen voor een elektrische bus draagt u bij aan een schoner milieu en draagt u bij aan de vermindering van luchtvervuiling en de strijd tegen klimaatverandering.

Terug naar SaamMobiliteitspagina>Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit type voertuig voor uw organisatie?
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact op om uw vragen te beantwoorden.