Over ons

Wij geloven dat bewegingsvrijheid van wezenlijk belang is in een mensenleven. Een auto, een bus, ze zijn meer dan alleen een vervoermiddel. Vervoer is vrijheid. Vervoer is contact. Het zorgt ervoor dat je elke dag naar school kunt of naar de opvang. Naar je afspraak in het ziekenhuis of naar je leer-werkplek waar je werkervaring opdoet waar je je hele leven profijt van hebt. 

Gezondheid, jezelf ontwikkelen, groeien en plezier hebben. Het komt allemaal een stuk dichterbij. Het maakt de wereld groter. Het maakt het leven beter. En mooier.

Als je als organisatie beschikt over vervoer waarmee je je klanten haalt, brengt en mee op pad neemt, beteken je enorm veel voor hen! Het vergroot de waarde van je organisatie. 

Jammer genoeg is het niet voor iedere organisatie haalbaar een eigen vervoermiddel aan te schaffen of te rijden. 

Saam zorgt ervoor dat het wél kan!

Hi res 0004 G07 A6902 Koen Kruchten imageyes com

Hoe we werken

Wij betrekken de omgeving van de organisatie erbij om een vervoermiddel mogelijk te maken. Bedrijven die de organisatie een warm hart toedragen. Daarvoor krijgen zij een heel goed gevoel en een exposure terug.

Vervolgens regelen wij de aankoop en verzekeringen. De organisatie heeft nergens omkijken naar. Zij hoeft alleen te genieten van de vele voordelen van een eigen bus of auto.

Al 10 jaar zetten we ons hier met 30 medewerkers elke dag voor in. Voortgekomen uit een besef dat vervoer het verschil maakt voor een mens. 

Elke dag zorgen wij ervoor dat mensen en materialen door heel Nederland en België op een fijne en veilige manier vervoerd kunnen worden. En zo de wereld van mensen te vergroten en mooier te maken.

Benieuwd of dit iets voor jouw organisatie is?