Nieuws betreffende overname Stichting MVI

Saam zal vanaf 1 december 2022 alle activiteiten van Stichting MVI overnemen. Eventueel nieuws en belangrijke informatie betreffende deze overname zullen we op deze pagina vermelden.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat er op dit moment nog veel onduidelijk zal zijn voor u, vandaar dat we vanaf vrijdag 2 december hier al kort antwoord zullen geven op enkele veelgestelde vragen.

Vanwege momentele drukte in verband met deze overname kunt u het beste uw vragen per e-mail sturen naar overname@saamdoethet.nl. We streven ernaar om binnen 24 uur te beantwoorden. 

Vanaf vrijdag 2 december kunt u ons eventueel ook telefonisch bereiken via 0475-527435, kies in het menu voor optie 5 'Overname Stichting MVI'. Houd er echter rekening mee dat we veel vragen krijgen en dat we u door de drukte wellicht niet direct te woord kunnen staan.

Ja, alle voertuigen die onderdeel uit maakten van het wagenpark van Stichting MVI zijn uiterlijk per 1 december 2022 in verzekering genomen door Saam.

Ja, Saam zal alle oud klanten van Stichting MVI benaderen en een afspraak op locatie maken. Tijdens deze afspraak op locatie zal een inventarisatie van de huidige situatie plaatsvinden en worden alle opties/mogelijkheden besproken. Saam heeft als doel om alle zorginstellingen mobiel te houden voor mimimaal de afgesloten contractduur. Wij zullen voor het aflopen van de huidige contractduur nogmaals met desbetreffende zorginstelling in gesprek gaan om de mogelijkheden voor een verlenging/aanpassing van het contract te bespreken.