Alle projecten

Almere College

Het Almere College is een ontmoetingsschool voor het voortgezet onderwijs. Dat betekent dat we een school zijn waar we elkaar dagelijks tegenkomen en waar we op een zorgvuldige wijze met elkaar omgaan: met respect voor elkaar. Ontmoeten betekent voor ons ook dat je samen met elkaar besluit om er een mooie schooltijd van te maken. Op het Almere College hebben we belangstelling voor elkaar en willen we elkaar beter leren kennen. Samen met onze leerlingen en medewerkers willen wij elke dag weer de ontmoeting vorm en inhoud geven. Met groot enthousiasme!

Voor de uitvoering van onze dagelijkse buitenschoolse activiteiten in het kader van het lesprogramma is goed leerlingenvervoer noodzakelijk. Dankzij de vele vrienden/sponsoren en Saam hebben we dit voertuig kunnen realiseren.

Almere College

Marinus Postlaan 1
8264 PB  Kampen
www.almerecollege.nl


"We werken o.a. voor een heel specifieke doelgroep leerlingen die vaak niet beschikt over eigen vervoer. We wilden heel graag een elektrische bus maar hier was geen budget voor. Het is superfijn om in een nieuwe bus te rijden zonder hoge eigen investering."   

~ Anja Brons (Manager Bedrijfsvoering Almere College)

Almere College links
Almere College rechts
Almere College voor achter