Alle projecten

Dagbesteding DagBest

Dagbesteding DagBest is een locatie, op een prachtige plek in de gemeente Best, waar we zorgdragen voor kwetsbare senioren. We zijn er voor de senioren die wat extra ondersteuning nodig hebben, of ze nu te maken hebben met dementie, fysieke beperkingen of gewoon behoefte hebben aan sociale contacten en structuur.

DagBest streeft ernaar onze deelnemende senioren een thuisgevoel te geven, met kernwoorden als verbinden en beleven om maximaal te genieten. De activiteiten zijn afgestemd op interesses en stimuleren het maken van nieuwe contacten. Bij onze dagbesteding staat gezonde voeding centraal, met uitgebreide lunches en verse warme maaltijden voor onze senioren. Ook familie en vrienden zijn altijd welkom voor een kopje koffie of om mee te eten. Naast dagbesteding biedt DagBest ook ondersteuning, advies en praktische hulp aan mantelzorgers.

Niet al onze senioren kunnen zelfstandig hierheen komen. Saam heeft samen met onderstaande vrienden/bedrijven deze mooie zorgbus voor ons gerealiseerd om de senioren naar Best te brengen maar ook voor activiteiten buitenshuis.

Dagbesteding DagBest
De Ronde 15
5683 CZ Best
T 085-3031095
www.dagbest.nl

Bestuurderskant
Bijrijderskant
Voor achterzijde