Alle projecten

De Wijde Wereld

De Wijde Wereld is een kleinschalige, professionele, maar vooral laagdrempelige organisatie op het gebied van begeleidingsprocessen binnen de jeugdhulpverlening. 

Onze belangrijkste motivatie is om altijd bereikbaar te zijn en in dienst te staan van onze cliënten. Wij willen elk kind en gezin een veilige thuisbasis en toekomst bieden, met de juiste ondersteuning zo kort als kan en zo lang als nodig. We doen ons werk vanuit oprechte betrokkenheid, passie en respect. Kinderen en gezinnen kunnen rekenen op deskundige hulpverleners die er voor ze zijn. Die niet loslaten wanneer het even moeilijk wordt, maar creatief zijn in het bedenken van oplossingen. We hebben oog en oor voor problemen en geloven dat in ieder kind en iedere ouder kracht en talent schuilt.

Wij vinden dat iedereen een perspectief verdiend. Vanuit de eigen talenten en vaardigheden moeten jeugdigen de kans krijgen om zich optimaal verder te ontwikkelen. Wij willen hier een bijdrage aan leveren door het versterken van de eigen autonomie en dat van het hele gezin. We kijken naar wat onze cliënten nodig hebben en bieden maatwerk aan. Als het nodig is gaan we opzoek naar innovatieve oplossingen en durven we buiten de kaders te denken.

De Wijde Wereld
Truus Oversteegenstraat 7
3417 CM Montfoort
www.dewijde-wereld.nl

De Wijde Wereld linkerzijde new
De Wijde Wereld rechterzijde
De Wijde Wereld voor achterzijde