Alle projecten

Mondial College

Mondial College Nijmegen is in de regio een bekende school, waar we onderwijs zo persoonlijk mogelijk maken, waardoor we leerlingen optimaal kunnen voorbereiden op de toekomst. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden, liefst nog verbeteren.

We hebben een positieve kijk op de mogelijkheden om leerlingen extra te prikkelen, uit te dagen en  voor te bereiden op de toekomst, die dichterbij is dan ze denken. Wij willen de kans bieden om vooruit te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen, op welke manier dan ook, kan blijven groeien, dus ook onze leerlingen! 

Mondial College biedt onderwijs dat: 
Betekenisvol en uitdagend is. Verschillende leeractiviteiten heeft die zijn afgestemd op niveau, capaciteiten, groeimogelijkheden, interesses en talenten. Zelf keuzes laat maken in het onderwijsaanbod (wat leer ik?) en in het leerproces: hoe leer ik, wanneer leer ik, waar leer ik, hoe snel leer ik? Mogelijkheden biedt om zowel individueel als in een groepje met andere leerlingen te leren. Stimuleert, waar wordt begeleid en gecoacht, en waar respect een belangrijk onderdeel is.

Mondial College Nijmegen
Tel. 024-8200400
www.mondialcollege.nl

contact@mondialcollege.nl


"Deze bus maakt ons mobiel en zorgt voor onze (logistieke) verbinding tussen onze diverse locaties in Nijmegen en omgeving."  

~ Mike Hesseling (Hoofd facilitair Mondial College Nijmegen)

Mondial College links
Mondial College rechts
Mondial College voor achterzijde