Alle projecten

Familie Wolters

Geven om te helpen: realisatie rolstoelvoertuig

Familie Wolters is een hecht gezin met twee kinderen. Dochter Sofia is een heel vrolijk meisje met ZEVMB (zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen). Hierdoor is ze bij alle handelingen hulpbehoevend. De impact hiervan is groot voor het gezin. Het dagelijks leven draait namelijk om Sofia en alle gezinsleden passen zich daarop aan. Dat doen ze met liefde maar het vraagt wel veel van een ieder.

Als het gezin gezamenlijk er op uit wil moeten er een rolstoel, een buggy en de nodige verzorgingsspullen mee. Het is dus een hele onderneming om met het hele gezin op pad te gaan. Daarbij komt dat Sofia steeds zwaarder wordt en tillen zowel voor Sofia als voor de ouders fysiek belastend is. Voor Sofia is het wenselijk dat ze in haar rolstoel kan blijven zitten in de juiste houding tijdens vervoer.

In samenwerking met Copiloten (die gezinnen met een kind met ZEVMB ondersteunen bij alle zorg en regelwerk dat nodig is), heeft Saam de wens van de familie Wolters verwezenlijkt om een aangepaste rolstoelbus tot hun beschikking te krijgen. We willen onderstaande vrienden en de vele donateurs dan ook bedanken voor hun bijdrage!

Familie Wolters bij voertuig
Familie Wolters voor achterzijde
Wolters rechts
Wolters links