Alle projecten

Sanare Zorg & Welzijn

Al ruim 20 jaar biedt Sanare Zorg & Welzijn professionele thuiszorg en begeleiding in elke levensfase.

Wij hebben een duidelijke eigen visie. Als je écht voor iemand zorgt, doe je dat met aandacht en tijd! Op een manier die past bij de thuissituatie en de persoonlijke wensen van elk van onze cliënten. Maatwerk dus, met kleine vaste teams van toegewijde professionals die elke dag het beste geven. Bijdragen aan de kwaliteit van leven en geluk is wat ons motiveert. Ook bieden wij verzorgd wonen, dagbesteding en logeren met zorg in de zorgvilla ‘Vivere’ in Moordrecht aan.

Meedoen in de maatschappij is een belangrijke voorwaarde van welzijn. Daarvoor is een eigen vervoermiddel met rolstoelplekken, onmisbaar. Met een eigen rolstoelbus halen en brengen wij onze mensen naar de dagbesteding voor diverse activiteiten maar ook voor collectieve uitjes die we een paar keer per jaar willen organiseren. Samen met onderstaande vrienden heeft Saam dit voertuig kunnen realiseren!

Sanare Zorg & Welzijn
Westeinde 1
2841 BN Moordrecht
Tel. 0180 – 310 180
www.sanare.nl


"Ik durf wel te stellen dat de bus bijdraagt aan het levensgeluk van onze bewoners. Op de dag dat de gratis bus bij ons werd afgeleverd zijn de begeleiders meteen een stukje gaan rondtouren met onze bewoners. Die kwamen helemaal enthousiast en dolgelukkig terug. Eindelijk konden ze er weer eens erop uit! De eigen bus zorgt voor meer zelfstandigheid en daardoor krijgen bewoners weer de regie over hun leven terug. 
Saam heeft ons helemaal ontzorgd in het hele traject."

~ Ingrid Bergstein (Eigenaar Sanare Zorg & Welzijn)

Sanare eind links new
Sanare rechts
Sanare voor achterzijde