Alle projecten

Semper Avanti

Fanfare & Drumband Semper Avanti Grashoek is een bloeiende vereniging die al meer dan 65 jaar onlosmakelijk verbonden is met de gemeenschap.

Wij bestaan uit een fanfare, en een drumband/slagwerkgroep. Daarnaast worden onze jeugdleden in eigen beheer opgeleid om op termijn in een van beide korpsen plaats te nemen. Onze vereniging is niet meer uit de gemeenschap weg te denken en bij tal van festiviteiten in en buiten ons dorp laten wij ons muzikale kwaliteiten horen, denk maar eens aan de jaarlijkse Jeugd vierdaagse, intocht 1e H. communie, Kerstvieringen, de jaarlijkse themaconcerten en de muzikale noot bij schuttersfeesten. Bij al deze festiviteiten en uitvoeringen worden wij telkens geconfronteerd met het vervoeren van onze instrumenten en andere benodigdheden die nodig zijn om fijn muziek te kunnen maken.

Tijdens onze zoektocht om ons vervoersprobleem op te lossen zijn wij in contact gekomen met Saam. Zij zijn gespecialiseerd in het werven van fondsen voor verenigingen als de onze. Om onze instrumenten en andere benodigdheden te kunnen vervoeren is de inzet van een eigen aanhangwagen essentieel. Samen met onderstaande vrienden en donateurs hebben we deze aanhangwagen kunnen realiseren.

Semper Avanti
Marisstraat 30
5985 PS Grashoek
Nederland
info@semper-avanti.nl

www.semper-avanti.nl

Semper Avanti schuin
Semper Avanti voor links
Semper Avanti achter rechts

Vrienden van Semper Avanti Grashoek