Alle projecten

Severinus zorgbus

Zorgorganisatie Severinus bestaat al 64 jaar in de regio Veldhoven en begeleidt cliënten met een verstandelijke beperking, van alle leeftijden. Ons motto is dan ook “Iedereen kan op zijn of haar manier meedoen in de maatschappij”

Wij ondersteunen op een manier die bij iedere cliënt past. Dit kan zijn door thuis te helpen op het eigen woonadres, of in 1 van de 60 woonhuizen waar de cliënten zelfstandig wonen. Ze worden hierbij begeleid zowel met werk als met een specifieke zinvolle dagbesteding, zoals o.a. een creatieve bezigheid of klussen. Onze cliënten hebben daar zelf inbreng in, we kijken naar de invulling die bij hem of haar past. Dit kan zijn bij een “gewoon” bedrijf, of binnen onze organisatie, afgestemd op leeftijd, talent en mate van zelfstandigheid. In onze woonhuizen is altijd 24 uurs zorg en begeleiding aanwezig.

Voor onze cliënten hebben we een externe vervoerder die ons vervoert naar werklocaties en woonhuizen. Door personeelstekort bij onze vervoerder zagen we ons echter genoodzaakt op zoek te gaan naar andere mogelijkheden. We wilden dit graag deels zelf faciliteren waardoor we flexibeler zijn en minder afhankelijk van een externe vervoerder. Uiteraard willen we onze cliënten niet alleen veilig, maar ook het liefst duurzaam naar de plaats van bestemming brengen. Saam heeft samen met onderstaande sponsoren en diverse donateurs deze elektrische zorgbus met rolstoelfaciliteiten kunnen realiseren!

Severinus
Platanenlaan 28
5507MD Veldhoven
Tel: 040-2586311
E-mail: info@severinus.nl
www.severinus.nl

Severinus links
Severinus rechts NEW
Severinus voor achterzijde NEW
Severinus oplevering

Op 25 januari werd het voertuig feestelijk opgeleverd bij Severinus, in het bijzijn van de sponsoren.