Alle projecten

SGL Heerlen

Stichting Gehandicapten Limburg (SGL) begeleidt door heel Limburg mensen met een niet aangeboren hersenletsel (bijvoorbeeld na een ongeluk of een hersenbloeding) in de thuissituatie, op onze activiteiten-centra en onze kleinschalige woon-begeleidingscentra.

In deze begeleiding staat een actieve deelname aan onze maatschappij centraal. In Heerlen hebben we vanuit deze doelstelling een werkplaats Activiteitencentrum waar mensen met ondersteuning van onze professionals diverse producten voor verkoop produceren. Daarnaast produceren ze halffabricaten voor onze dagbestedingslocaties die over heel Limburg verspreid liggen. Cliënten die hier deelnemen vinden het belangrijk een zinvolle bijdrage te leveren door producten te maken. Dit doen we in een hout- en metaalwerkplaats, een keramiek-afdeling en een professionele drukkerij.

Om deze projecten te faciliteren maken we op locatie gebruik van een personenbus, waarmee cliënten en een vrijwilliger dan wel medewerker de producten kunnen verspreiden naar de verkooplocaties, of naar de andere dagbestedingslocaties te vervoeren. Wij bedanken alle sponsoren voor hun bijdrage voor het kunnen realiseren van dit voertuig!

SGL AC Heerlen

Heldevierlaan 5
6415 SB Heerlen
www.sgl-zorg.nl

SGL Heerlen rechts
SGL Heerlen links
SGL Heerlen voor achterzijde kopiëren