Alle projecten

TU Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een technische universiteit in Eindhoven. Het motto van de universiteit is: Mens agitat molem (‘De geest beweegt de massa’).

TU/e is innovatief, ruimdenkend en staat midden in de samenleving. Een Universiteit waar bijzondere dingen gebeuren. Dingen die de wereld van jou, mij en toekomstige generaties beter kunnen maken.

Het Studenten Sport Centrum van TU/e maakt gebruik van een personenbus voor het vervoer van studenten naar de diverse externe sportlocaties in en rondom Eindhoven én een bus om de noodzakelijke materialen te kunnen vervoeren. Beiden zijn voor het SSC heel erg belangrijk.

De 'materialenbus' was aan vervanging toe en Saam heeft voor ons een nieuwe, elektrische bestelbus weten te realiseren. Zeker in het kader van duurzaamheid is het belangrijk dat we in en rondom Eindhoven geen gebruik meer hoeven te maken van een bus met een diesel- of benzinemotor. We willen alle sponsoren dan ook bedanken voor hun bijdrage om dit mogelijk te maken!

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
www.tue.nl

Studenten Sport Centrum TU/e
www.ssceindhoven.tue.nl

T Ue rechts
T Ue links
T Ue voor achterzijde