Alle projecten

Wensbus Baarlo Maasbree

Wij zijn vrijwilligers, die voor de inwoners van Baarlo en Maasbree een kleinschalig lokaal personenvervoer organiseren. Dit om de bereikbaarheid en de leefbaarheid in kleine kernen te behouden. Ook willen wij met dit laagdrempelig vervoer tevens aanvullend zijn op het Openbaar Vervoer. Wij rijden met een volledig elektrische bus. 

Onze ritten hebben altijd een sociaal maatschappelijk doel. Voorrang wordt gegeven aan inwoners van Baarlo en Maasbree , die minder mobiel en zelfredzaam zijn. We hebben inmiddels vaste ritten van reizigers van en naar zorginstellingen. Zij genieten voorrang op losse ad hoc ingeplande ritten. We rijden met een bus, waarin maximaal 8 personen tegelijk vervoerd kunnen worden. De bus rijdt op werkdagen van 08.30 uur tot 18.00 uur. Ritten dienen minimaal één dag van tevoren tussen 08.30 uur en 12.00 uur aangevraagd te worden.

Het wensbus project Baarlo Maasbree maakt onderdeel uit van een Provinciaal breed georganiseerd wensbus project. Gedurende de afgelopen jaren, dat het project in Limburg nu loopt, heeft het aangetoond, dat er meer en meer vraag is onder de inwoners naar het lokale personenvervoer door vrijwilligers, zoals het nu gebeurt.

Reserveringen ma t/m vr 08:30 - 12:00 uur
Tel. 06 24 37 02 03
wensbusbaarlomaasbree@gmail.com

Wensbus Maasbree Baarlo 1
Wensbus Maasbree Baarlo 2
Wensbus Maasbree Baarlo 3

Vrienden van Wensbus Baarlo Maasbree