Alle projecten

Widdonckschool

Widdonckschool Weert biedt speciaal onderwijs (so) en voortgezet speciaal onderwijs (vso) aan leerlingen van vier tot twintig jaar. Wie extra ondersteuning nodig heeft, is bij ons van harte welkom. Veiligheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zijn belangrijke pijlers van ons onderwijs. Samen met leerlingen, ouders en eventuele jeugdhulppartners kijken wij naar wat wél mogelijk is. so en vso Widdonckschool Weert is onderdeel van de Aloysius Stichting.

In het Kennis- en Expertisecentrum Weert worden onderwijs en de behandeling van kinderen met een speciale zorgvraag geïntegreerd. Partners van KEC Weert zijn Stichting MeerderWeert (sbo ’t Palet), Aloysius Stichting (Widdonckschool Weert so en vso), de Wijnberg en de Mutsaersstichting. Zij streven in KEC Weert, samen met de gemeente Weert, naar een gezamenlijke huisvesting voor hun onderwijs- en zorgaanbod.

Vanwege onze steeds groter wordende behoefte aan leerlingenvervoer heeft Saam ook dit tweede voertuig voor ons kunnen realiseren, samen met onderstaande vrienden/sponsoren en donateurs.

Widdonckschool
Beatrixlaan 3B
6006 AH Weert
www.widdonckschoolweert.nl

Widdonkschool rechts bewerkt
Widdonkschool links bewerkt
Widdonckschool voor achterzijde