Rolstoelbus

  • Rolstoeltoegankelijkheid: Het voertuig is uitgerust met 2 rolstoelplekken en een rolstoellift, wat de toegankelijkheid voor passagiers met rolstoelen aanzienlijk vergemakkelijkt. Dit biedt comfort en gemak voor rolstoelgebruikers en maakt het eenvoudig om in en uit het voertuig te stappen.
  • Veiligheid: Het voertuig is ontworpen met veiligheid als prioriteit. Het voertuig is uitgerust met moderne veiligheidsvoorzieningen, zoals airbags, stabiliteitscontrolesystemen en antislipremmen, om de veiligheid van alle passagiers te waarborgen.
  • Ruimte en Comfort: Het voertuig biedt plaats aan 8 passagiers, waaronder 2 rolstoelgebruikers. De configuratie is zodanig ontworpen dat passagiers met en zonder rolstoel comfortabel kunnen reizen, met voldoende ruimte voor iedereen.
  • Flexibiliteit: De mogelijkheid om 2 rolstoelplekken te bieden, maakt het voertuig zeer flexibel. U kunt rolstoelgebruikers gemakkelijk vervoeren, terwijl u toch ruimte overhoudt voor andere passagiers of bagage, afhankelijk van uw behoeften.

Terug naar SaamMobiliteitspagina >


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit type voertuig voor uw organisatie? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact op om uw vragen te beantwoorden.