Zorg(t) voor mobiliteit!

Bij SaamMobiliteit begrijpen we dat mobiliteit van essentieel belang is voor scholen en zorginstellingen. Het vervoeren van leerlingen en cliënten op een veilige, efficiënte en kosteneffectieve manier is cruciaal. Daarom hebben we het SaamMobiliteitsplan ontwikkeld.

We willen uw partner worden in de ontzorging van uw vervoersvraagstuk, en maken uw overstap naar het gunstige elektrisch rijden mogelijk. Als u instapt, profiteert u vanaf de start van onderstaande voordelen.

Het SaamMobiliteitsplan is ontworpen om bij te dragen aan een aanzienlijke kostenbesparing voor uw organisatie. Door gebruik te maken van onze eigen kennis en ervaring maar ook die van onze partners kunnen wij op alle (vervoers)facetten besparen en zelfs extra inkomsten genereren, als met als doel uw vervoersvraag zo compleet mogelijk in te vullen met minimale maandelijkse kosten. 

Onze voertuigen zijn elektrisch en voldoen aan de strengste milieunormen. Zo draagt u bij aan een schoner milieu en aan de vermindering van luchtvervuiling en de strijd tegen klimaatverandering.

Geen zorgen over onverwachte reparatiekosten of onderhoudskosten, aangezien deze al zijn gedekt. Dit biedt gemoedsrust en bespaart geld op de lange termijn.

Een allriskverzekering dekt schade aan uw eigen voertuig, ongeacht wie de schade heeft veroorzaakt. Dit betekent dat u gedekt bent bij ongevallen waarbij uzelf schuldig bent, evenals bij schade veroorzaakt door andere bestuurders, de allriskverzekering dekt doorgaans de kosten van reparatie of de vervangingswaarde als het voertuig total loss is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge reparatiekosten of vervangend vervoer.

Al onze voertuigen zijn volledig elektrisch, deze zijn doorgaans goedkoper om mee te rijden dan voertuigen op diesel. U bespaart op uw brandstofkosten.

Door het outsourcen van onderhoud en reparaties kunt u zich richten op de kernactiviteiten van uw organisatie (het verlenen van zorg en onderwijs), in plaats van tijd en middelen te besteden aan voertuigonderhoud.

Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd door onze landelijke onderhoudspartner. Dit betekent dat u geen tijd hoeft te besteden aan het regelen van onderhoudsafspraken, het zoeken naar een betrouwbare monteur, of het wachten op de reparatie van uw voertuig.

Veelgestelde vragen

In de toekomst kun je niet meer om elektrische voertuigen heen. Met verschillende regelingen die financieel gunstig zijn, wordt geprobeerd ondernemingen over te laten stappen naar elektrisch rijden. Zoals: geen aanschaf- en wegenbelasting, milieu-investeringsaftrek, mogelijkheid tot willekeurig afschrijven en ook de bijtelling is fiscaal vriendelijker.

Bij SaamMobiliteit hebben we sterke relaties opgebouwd met leveranciers en partners, wat ons in staat stelt om aanzienlijke inkoopvoordelen te realiseren. Dit betekent dat we voertuigen kunnen aanschaffen tegen gunstigere prijzen dan individuele aanschaffers. Als gevolg hiervan kunnen we deze besparingen direct aan u doorgeven. U ontvangt standaard een korting van €200 op het maandbedrag.

In het maandbedrag zijn niet alleen de kosten voor het gebruik van het voertuig opgenomen, maar ook de verzekering en het onderhoud. Dit betekent dat u geen onverwachte uitgaven heeft voor reparaties of verzekeringspremies.

We zijn vastbesloten om het maximale maandbedrag te verlagen door samen te werken met adverteerders die op onze voertuigen willen adverteren. Een deel van de inkomsten die we genereren, wordt gebruikt om uw maandelijkse kosten te verlichten. Bovendien werken we samen met subsidiepartners die fondsen en subsidies aanvragen om uw maandelijkse bedrag verder te verminderen.

Onze voertuigen zijn elektrisch en voldoen aan de strengste milieunormen. Hierdoor krijgt u toegang tot alle milieuzones en bespaart u mogelijk extra heffingen die niet-elektrische voertuigen zouden moeten betalen. Tevens profiteert u momenteel op een volledige vrijstelling motorrijtuigenbelasting.